Renoviranje i saniranje znači poboljšanje kvaliteta života. Tokom dugogodišnje upotrebe i zanemarivanja građevine gube kvalitet i udobnost. Pri tome je okolina veoma važan faktor za dobrobit svakog čoveka. Profesionalno renoviranje i saniranje podižu kvalitet stanovanja i rada, smanjuju potrošnju energije i poboljšavaju klimu u sobi. Sa širokim spektrom sistema kvaliteta u oblasti renoviranja i saniranje, RÖFIX nudi odličnu bazu za ambiciozne poduhvate u ovoj oblasti. Veliki broj ekološki certificiranih proizvoda i ideja stvara prostor za uzbudljive kreacije stambenih i poslovnih prostora, ekološke sirovine i proizvodni procesi čuvaju okoliš. Dakle, sve je spremno za stvaranje vašeg idealnog prostora.

IMG_6863.jpg

Istrorijski malteri

Stvarni cilj održavanja spomenika nije rekonstruisanje, već očuvanje istorijske jezgre. RÖFIX restauratorima nudi kompletnu paletu istorijskih maltera, osnovnih i završnih maltera i građevinskih prema

495Campanile Bagnarola PN.JPG

Popravak podnožja fasade

R&S

Ne samo na starim građevinama, već se često i u novogradnji mogu videti oštećena sokla.

IMG_6992.jpg

RÖFIX RenoFamily

20. godina RenoFamily

Zbog svoga mineralnog sastava sa visokim udelom kreča, koji ima visok efekat paropropusnosti, RÖFIX RenoFamily proizvodi postižu jako dobra adhezijska svojstva te se bez problema ugrađuju.

iStock-903445786.jpg

RÖFIX Renopor®

Suvi sistem za saniranje

Muči Vas buđ u kući ili stanu? RÖFIX Renopor® nudi Vam brzo i efikasno rešenje! Sa RÖFIX Renopor® – Suvim sistemom za saniranje površina ostaje trajno suva čime se sprečava nastanak buđi.

Stranica se učitava...