Preduzeće: RÖFIX d.o.o.
Adresa: Branka Ristića 9, 35254 Popovac
Telefonski broj centrale: +381 (0)35 541-701
Email: office.popovac@roefix.com

Uvod

Radujemo se interesu koji ste pokazali za naše preduzeće. Zaštita vaše privanosti i ličnh podataka uzimo veoma ozbiljno. Vaše lične podatke obrađujemo i koristimo u skladu sa Direktivom Evropske uniji o zaštiti ličnih podataka (GDPR), nacionalnim odredbama Zakona o zaštiti podataka, te u skladu sa sadržajem ove Izjave o zaštiti podataka. Ovom Izjavom o zaštiti podataka želimo da vas informišemo na koji način postupamo sa vašim ličnim podacima i koja su vaša prava.

Lični podaci

Lični podaci su pojedinačni podaci koji se odnose na vašu privatnu osobu. Pod ličnim podacima podrazumevamo podatke o vašem identitetu (npr. ime, adresa, e-mail ili kučna adresa). Podaci koji ne mogu da se povežu sa vašim identitetom (npr. broj korisnika neke web ponude) se ne smatraju ličnim podacima.

Na našoj web stranici možete da pristuite bez davanja podataka o vašem identitetu odnosno vaših ličnih podataka. Međutim, da biste mogli da koristite neke od naših usluga, potrebni su nam vaši lični podaci. Te podatke pohranjujemo i obrađujemo  isključivo za korišćenje naše web stranice odnosno pružanja traženih informacija, a posebno radi obrade narudžbi.

Čuvanje i obrada ličnih podataka

Vaše lične podatke ćemo da čuvamo na posebno zaštićenim serverima. Na njima se nalaze vaši podaci zahvaljujući sistemskim poduzetnim, profesionalnim, tehničkim i organizacijskim merama koji su zaštićeni od gubitka, oniščavanja, zlouporabe ili krađa od neautoraziranih osoba. Vaši ličnim podacima mogu pristupiti isključivo ovlačene osobe. Ovlaščena lica zadužene su za tehničku podršku, prodajne aktivnosti i uređivanje sadržaja na serverima. Međutim, uprkos redovnim strogim kontrolama, potpua zaštita od svih vrsta opasnosti nije moguća.

Vaše lične podatke nećemo prosleđivati trećim licima.

Prijenos sadržaja naših web stranica i vaših unosa na  našim web stranicama internetom odvija se bez enkripcije. Nije, stoga isklučno da treće lice može da pristupi prenosu i /ili sadržaju vaših podataka. Molim vas da prilikom donošenja odluke, koje ćete nam podatke da dostavite internetom, tu činjenicu morate da imate u vidu.

Pravna osnova i vreme skladištenja podataka
 
Pravni osnov za obradu i korišćenje vaših ličnih podataka smatra se ispunjenjem ugovora, zakonske obaveze, preovladavajućih legitimnih interesa, kao i vaše saglasnosti. Data mining ima različite posledice.
 
Vaši lični podaci, ako su to neophodni za ispunjavanje određenih ugovornih obaveza, čuvat će se u skladu sa zakonskim propisima i zakonom utvrđenim rokovima, za celo trajanje ugovornog odnosa. do isteka garancije ili drugih zakonskih rokova.

Informacije o vašem računaru

Kada pristupate našoj web stranici, a bez obzira na vašu registraciju kao korisnik, prikupljamo sledeće podatke: IP adresu iz koje je došao upit pretraživača i vreme upita. Pored toga, prikupljamo podatke o statusu i količini prenesenih podataka, vrsti i verziji korišćenog pretraživača i operativnog sistema i izvoru koji ste pristupili putem našeg web sajta. IP adresa, međutim, se čuva isključivo tokom trajanja vaše posete na našem web sajtu, a zatim je obrisana ili anonimirana dodelom prečice. Ostali podaci se čuvaju samo u ograničenom vremenu.

Mi koristimo ove podatke da bismo utvrdili i uklonili greške, i prilagodili i poboljšali web sajt.

Korišćenje kolačića

Naša web stajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koje automatizmom čuvaju na vašem računaru kako bi sačuvali određena podešavanja ili skupove podataka za dijeljenje. Kolačić obično sadrži ime domena iz kojeg je poslata datoteka kolačić, kao i informacije o starosti kolačićije i alfanumerički identifikacioni kod.
 
Kolačići omogućavaju da prepoznamo računar korisnika, a odmah uspostavite potrebna podešavanja za računar. Ne samo da naši kukiji pomažu da poboljšamo našu online ponudu, već nam također omogućavaju pružanje kvalitetnijeg korisničkog servisa.
 
Kolačići koje koristimo nazivaju se "kolačići sesije" koji se automatski brišu na kraju pregleda stranice.
 
Većina pretraživača će automatski prihvatiti kolačiće. Imate mogućnost da deaktivirate ovu vrstu automatskog prihvatanja kolačića. prilagodite pretraživač na način koji vas obaveštava čim dobijete informacije o prijemu kolačića. Ako je uskladištenje kolačića odbijeno, obavezno koristite web lokaciju sa određenim ograničenjima ili ga uopšte koristite.

Google Analytics

Google koristimo za prikupljanje statističkih podataka. Google analitika je aplikacija za mrežnu analizu od Google-a. Google analitika takođe koristi takozvani " "Kolačići", tekstualni podaci, sačuvani na vašem računaru, omogućavajući vam da analizirate korišćenje veb stranice. Informacije o vašoj upotrebi stranica napravljenih od kolačića se generalno prenose i čuvaju na Google serveru u SAD-u. U slučaju aktiviranja anonimizacije, Google IP adresa je prethodno šifrovana (s obzirom na skraćenicu). Samo u izuzetnim slučajevima Google čuva punu IP adresu na američkom serveru i samo plače tamo. Sređivanjem naloga Google Sites će koristiti prikupljene podatke kako bi ocijenio korištenje Veba i kreirao statističke izvještaje o vašem korisničkom profilu ili profilu. koristeći veb. U zbirku podataka Google analitike vaša IP adresa neće se povezati sa drugim Googleovim podacima. Ako postavite pretraživač tako, čuvajte takozvani. možete sprečiti kolačiće. Međutim, svima koji vas upozoravaju da u tom slučaju nećete moći da koristite sveukupnu zabavu ove veb stranice. Osim toga, imate mogućnost da sprečite prikupljanje podataka o kolačićima kao i da sprečite njihov prenos i obradu (uključujući i IP adresu) Google-u tako što ćete preuzeti i instalirati sljedeći plug-in u vaš pretraživač preko linka ispod:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Dodatne informacije potražite da potražite na:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

odnosno

https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de

Želimo da istaknemo da se podaci Google analitike sa naših veb stranica obrađuju isključivo koristeći anonimne IP adrese.

Google AdVords
Takođe smo korisnici programa "Google AdVords", koristeći ga za praćenje konverzija. Google praćenje konverzija je Google-ova alatka za analizu podataka koja instalira kolačić na vašem računalu ako pristupite našoj veb lokaciji pomoću Google oglasa. Ti kolačići koji ističu više od 30 dana su vredni i ne služe lićnoj identifikaciji. Ako posjetite neke od naših stranica na našoj veb stranici, a kolačić i dalje vrijedi, Google, i stoga možemo saznati da ste kliknuli na oglas koji vas je dovezao na našu stranicu. Svaki AdVords klijent primi drugačiji kolačić, pa kolačići preko veb stranice AdVords klijenta ne mogu se pratiti. Sa kolačićima, prikupljeni podaci se koriste za generisanje statistike za AdVords klijente koji su odlučili da prate konverziju. Na taj način klijent može saznati ukupan broj korisnika koji su kliknuli na oglas koji su ih doveli na označeno mjesto za praćenje konverzija. Međutim, od ovih korisnika ne dobijaju lične podatke o identitetu. Prema tome, povezivanje vaših ličnih podataka sa vašim korisničkim podacima nije moguće. Ako odlučite da deaktivirate kukije za praćenje konverzija, možete postaviti svoj pretraživač da blokira kolačiće iz sledećeg domena: "googleadservices.com".

Društvene mreže
U ponudi našeg sajta naći ćete linkove koji vode društvenim mrežama kao što su Facebook, Facebook Pikel, Linked In, Google Maps, YouTube videoportal. Linkove možete prepoznati po oznakama stranice.
Klikom na vezu otvara se izabrana stranica na koju se ova izjava o privatnosti ne primenjuje. Molimo provjerite kod dobavljača o detaljima svake od njih. Za više informacija posetite:

Facebook: https://www.facebook.com/policy.php

YouTube: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de

Newsletter

Ako ste se prijavili za naš bilten, mi ćemo koristiti vašu e-mail adresu dok ne odete. Da bismo dobili bilten bez naknade, osim adrese e-pošte, potreban vam je i vaš predlog za prijem biltena.
Potvrdićemo vašu prijavu na bilten sa posebnom poštom koja, između ostalog, sadrži i link za proveru.
Vaša pošta će dobiti redovne informacije o aktuelnim temama, kao i najavama specijalno organizovanih akcija. Ove poruke, na osnovu naših informacija i dodatnih informacija koje ste nam dale sa nama, mogu biti dodatno prilagođene vašim potrebama.
Ukoliko ne želite da dobijate naše biltene u bilo koje vrijeme, možete se u bilo kom trenutku odjaviti sa naše mailing liste koristeći checkout dat u Biltenu ili jednostavno slanjem informacija na našu e-mail adresu ili na adresu e-pošte našeg ovlašćenog lica za zaštitu podataka.

Kontakt formular
Ako želite da koristite obrazac za kontakt sa naše veb stranice, mi ćemo vas zamoliti za vaše ime i adresu, adresu, poslovno ime i adresu e-pošte i detalje o upitima. Na ovaj način koristimo podatke koje sakupljamo kako bismo odgovorili na vaš zahtev, zahtjev ili razgovor.
Po završetku zahteva ili slanju odgovora, na kratko ćemo sačuvati informacije u slučaju dodatnih pitanja. Možete slobodno tražiti brisanje ovih informacija u bilo kom trenutku. Ako to ne uradite, to će dovesti do potpunog brisanja podataka.

Ostale informacije

Linkovi na druge stranice
Naša stranica sadrži linkove ka drugim veb stranicama. Oni su obično kao takvi i označeni. Budući da na ove odredbe nemamo nikakav uticaj na primjenu odredaba o zaštiti podataka, preporučujemo vam da ih dalje obavijestite o ovim uvjetima.

Vaše pravo na informacije, ispravke, blokade, brisanje i prigovor
Imate pravo u bilo kom trenutku da zatražite informacije o vašim ličnim informacijama sačuvanim na našem sajtu. Takođe možete podneti zahtev za ispravku, blokiranje ili brisanje, bez obzira na pravila za čuvanje informacija potrebnih za obavljanje posla. S tim u vezi, možete kontaktirati našu ovlašćenu osobu za zaštitu podataka, čije se kontakt informacije nalaze na dnu.
Da bi mogli blokirati podatke, podaci moraju, u svrhu kontrole, biti sačuvani u blokovskoj datoteci. Imate pravo da zatražite njihovo brisanje. Ako ne postoji zakonska obaveza za čuvanje podataka, mi ćemo ih izbrisati na vaš zahtev. Ako, međutim, postoji zakonska obaveza za čuvanje podataka, mi ćemo to blokirati na vaš zahtev.
Možete podneti izmenu ili opoziv vašeg saglasnosti u obliku zakonske izjave. Osim toga, imate pravo da se žalite nadležnom organu.

Možete kontaktirati našu ovlašćenu osobu za zaštitu ličnih podataka na:
office.popovac@roefix.com

Promena Izjave o privatnosti
Izjava se primjenjuje od datuma objavljivanja navedenog na dnu dokumenta. Sva prava na ovu izjavu zadržavaju se. Trenutna verzija izjave dostupna je na veb stranici. Molimo vas da ažurirate promjene sadržaja našeg veb sajta i obavijestite vas o sadašnjem sadržaju Izjave o privatnosti.
Status ove izjave o podacima: maj, 2018.