RÖFIX kao poslodavac

Što nudimo?

Verlässlichkeit Icon roefix 260x260  rund.png

Partnerski odnos

Transparentnost i poverenje u našem su poslovanju visoko na lestvici prioriteta. Timska struktura organizacije upravljačkom kadru omogućava kvalitetan uvid u potrebe i zahteve svih zaposlenih. Naš visokoangažovan i kvalifikovan upravljački kadar usmeren je ka izgradnji pozitivne i zdrave organizacijske kulture.

Arbeitszeit Icon roefix.png

Radna atmosfera

Posvećeni smo kontinuiranom radu na izgradnji pozitivnog i podsticajnog okruženja unutar organizacije. Posebnu pažnju, pritom, pridajemo optimizaciji poslovnih procesa, vodeći računa o optimalnoj opterećenosti zaposlenih. Zaposlene podstičemo na aktivno učestvovanje u kreiranju poslovnih strategija, izražavanje mišljenja i traženje povratnih informacija.

Fortbildung Icon roefix.png

Stručno usavršavanje

Zaposlene podstičemo i pružamo im potporu u poslovnom i stručnom rastu i razvoju jer samo na taj način rastemo i mi. Oni su naše najveće bogatstvo i snaga.

Auszeichnungen Icon roefix 260x260  rund.png

Sport i druženje

Timski duh nam je izuzetno važan. Upravo zato organizujemo druženja, wellbeing radionice i interne razmene iskustava. Zaposlene motivišemo na bavljenje sportom i aktivnu brigu o zdravlju. Druženja, uz besplatnu kafu, napitke i sezonsko voće, deo su naših nedeljnih rituala.

Zaposlenici su naše najveće bogatstvo

Mi, kompanija Röfix, poznati smo po izuzetnom kvalitetu proizvoda koji izlaze sa naših proizvodnih linija. Osim brige o proizvodima, u fokusu naših  aktivnosti su naši zaposleni jer bez njih ne bismo bili ono što danas jesmo. Samo uz pomoć njih, naših vrednih, stručnih, posvećenih i kreativnih zaposlenih možemo s pravom nositi titulu jednog od tržišnih lidera s područja proizvodnje građevinskih materijala. Izuzetno nam je važno da se svi zaposleni osećaju dobrodošlo, sigurno i cenjeno. I upravo zato se trudimo pružiti im mogućnost razvoja i stručnog napredovanja, atraktivna i kompetitivna primanja i razne male darove od srca od kojih su interna druženja i besplatna kafa tek manji deo.

Oblikujte zajedno sa nama budućnost kompanije RÖFIX i postanite član našeg internacionalnog tima. Saradnjom na zajedničkim, inovativnim projektima i unapređivanjem postojećeg poslovanja stvaramo naše bolje sutra.

RAST I MEĐUNARODNA EKSPANZIJA

Mi smo panevropsko međunarodno preduzeće koje karakterizuju visoki rast i međunarodna ekspanzija.
Sa našim proizvodima i sistemskim rešenjima, kao i sa našim uslugama posebno osmišljenim za naše klijente, rešavamo građevinsko-tehničke zadatke sa već potvrđenom stručnošću. Zaneseni i angažovani suradnici su važan su faktor uspeha. 

KONTINUISANO ŠKOLOVANJE

Kontinuisano školovanje naših saradnika u različitim područjima, od proizvodnje preko sigurnosti kvaliteta, sve do marketinga i prodaje, kao i spremnost da se unesu vlastite veštine garantuju inovativne proizvode i naše visoke zahteve za kvalitetom.

DOSTAVITE ZAMOLBU

Ako ste i vi zainteresovani za rad u međunarodno aktivnom preduzeću i želite osnažiti naš tim, proverite otvorena radna mesta ili nam dostavite Vašu samoinicijativnu molbu na sledeću e-mail adresu office.popovac@roefix.com