RÖFIX savetnik za podne sisteme

Donosimo Vam nekoliko korisnih saveta za pravilni odabir podnih sistema za Vaš dom

 

UDOBNOST ZAVISI O KLIMI I AKUSTICI PROSTORA

Udobnost življenja u nekoj zgradi, uglavnom zavisi o dobroj klimi prostora i akustici u unutrašnjim prostorijama. Ispravan odabir materijala može jako uticati na ova dva faktora.

Dobro promišljeni i isplanirani slojevi u podu, utiču na temperaturu i smanjenje prenosa buke koraka, čime stvara osećaj ugode u prostoriji.

 

RAVNOMERNA RASPODELA TEMPERATURE

U kombinaciji sa podnim grejanjem, estrih/glazura osigurava ravnomernu raspodelu temperature.

Estrih/glazura je završetak ravne površine i u pravilu se može koristiti kao pod, ali i čini podlogu za sve ostale obloge.

 

OSOBITA PAŽNJA

Kako bi se spomenuta pozitivna svojstva mogla iskoristiti, važno je da se upravo kod estriha osobita pažnja posveti kvalitetu, tehnici izvođenja i postavljanja.

Znanje i iskustvo firme RÖFIX se dopunjava iskustvom i sposobnosti osoba koje vrše ugradnju što stvara sinergiju usmerenu na budućnost.

 

RÖFIX PROIZVODI ODGOVARAJU STANDARDIMA

Stalno usavršavanje se očituje u raznovrsnosti proizvoda i u korišćenim materijalima i sistemima. RÖFIX proizvodi odgovaraju raznim evropskim i nacionalnim normama, pravilnicima i smernicama.

Kroz usku saradnju sa ispitnim institutima, odelima za sertifikovanje i stalnim angažmovanjem u izradi normi, RÖFIX uveliko doprinosi povećanju kvaliteta proizvoda na tržištu i njihovoj pravilnoj ugradnji.