RÖFIX KREATIV struktura - izraz kreativnosti i individualnosti

Kreativni reljefi fasade garantuju atraktivnost svakog objekta

Oduvek su u svetu umetnosti i arhitekture, dekoracija i tekstura imale značajnu ulogu pri naglašavanju kreativnosti. Težnja za ličnim izrazom u kreiranju površina s naglašenijim ili decentnijim teksturama prisutna je i danas kod uređenja objekata.

Nove RÖFIX KREATIV kreativne tehnike stukturisanja s vrhunskim, kvalitetnim i izdašnim malterom lako dizajniraju veoma kreativne i jedinstvene površine fasada. U taktilnom doživljaju trodimenzionalnih struktura odražava se umetnička crta izvođača, uvek iznova posebna i drugačija – neponovljiva. RÖFIX KREATIV kreativne tehnike stukturisanja nisu, dakle, konvencionalne tehnike, već široka paleta dodatnih efekata i dekorativnih detalja, potpuno prilagođenih individualnim željama investitora. Varijante predložene u ovoj brošuri osnova su za bezbrojne kombinacije i mogućnosti primene, u zavisnosti od individualnih zamisli, vrste fasade, ali i od toplotne izolacije objekta. Odabir posebno obrađenih tekstura uz igru svetlosti staklenih dodataka i čestica, upotpunjenih lepom bojom, garantuju posebnost i atraktivnost fasade svakog objekta.

RÖFIX kreativne tehnike strukturisanja

Najlepše su one tehnike stukturisanja koje nastaju kao spoj mašte i inspiracije. Pružamo vam stručnu podršku i savetovanje pri odabiru boja i proizvoda koji će u potpunosti odgovarati estetskim, tehničkim karakteristikama ali i dugovečnosti kreativne strukture koju ste odabrali.

U mogućnosti smo, prema vašim individualnim zamislima, da izradimo uzorak određene kreativne tehnike stukturisanja kako biste pre konačnog odabira bili sigurni u svoju odluku.

Pronađite inspiraciju!

RÖFIX DESIGNPUTZ

Kao završni sloj na TIS, izmalterisane fasade i unutrašnje zidove, te oplemenjene (npr. gipsano-kartonske) građevinske ploče ugrađuje se mineralna, hidrofobirana RÖFIX DESIGNPUTZ specijalna završna fasada na bazi NHL-a u odabranoj strukturi. Ova završna fasada izrađena je na bazi NHL-a i visokokvalitetnog lomljenog krečnjaka u granulaciji do 1,2 mm, suve nasipne gustine pribl. 1400 kg/m³, paropropusnosti μ=20, upijanje vode W2, otpornosti na požar A1, prema EN 998-1. RÖFIX DESIGNPUTZ ugrađuje se čeličnom mistrijom i zatim obrađuje prikladnim alatom do postizanja željene strukture odn. završnog izgleda fasade.

RÖFIX DESIGNPUTZ

Kreativna tehnika strukturisanja STRIPES

RÖFIX DESIGNPUTZ

Kreativna tehnika strukturisanja TRAVERTINE

RÖFIX DESIGNPUTZ

Kreativna tehnika strukturisanja ROCK