RÖFIX KREATIV struktura - izraz kreativnosti i individualnosti

Kreativni reljefi fasade garantuju atraktivnost svakog objekta

Oduvek su u svetu umetnosti i arhitekture, dekoracija i tekstura imale značajnu ulogu pri naglašavanju kreativnosti. Težnja za ličnim izrazom u kreiranju površina s naglašenijim ili decentnijim teksturama prisutna je i danas kod uređenja objekata.

Nove RÖFIX KREATIV kreativne tehnike stukturisanja s vrhunskim, kvalitetnim i izdašnim malterom lako dizajniraju veoma kreativne i jedinstvene površine fasada. U taktilnom doživljaju trodimenzionalnih struktura odražava se umetnička crta izvođača, uvek iznova posebna i drugačija – neponovljiva. RÖFIX KREATIV kreativne tehnike stukturisanja nisu, dakle, konvencionalne tehnike, već široka paleta dodatnih efekata i dekorativnih detalja, potpuno prilagođenih individualnim željama investitora. Varijante predložene u ovoj brošuri osnova su za bezbrojne kombinacije i mogućnosti primene, u zavisnosti od individualnih zamisli, vrste fasade, ali i od toplotne izolacije objekta. Odabir posebno obrađenih tekstura uz igru svetlosti staklenih dodataka i čestica, upotpunjenih lepom bojom, garantuju posebnost i atraktivnost fasade svakog objekta.

RÖFIX kreativne tehnike strukturisanja

Najlepše su one tehnike stukturisanja koje nastaju kao spoj mašte i inspiracije. Pružamo vam stručnu podršku i savetovanje pri odabiru boja i proizvoda koji će u potpunosti odgovarati estetskim, tehničkim karakteristikama ali i dugovečnosti kreativne strukture koju ste odabrali.

U mogućnosti smo, prema vašim individualnim zamislima, da izradimo uzorak određene kreativne tehnike stukturisanja kako biste pre konačnog odabira bili sigurni u svoju odluku.

Pronađite inspiraciju!

RÖFIX DESIGNPUTZ

Kao završni sloj na TIS, izmalterisane fasade i unutrašnje zidove, te oplemenjene (npr. gipsano-kartonske) građevinske ploče ugrađuje se mineralna, hidrofobirana RÖFIX DESIGNPUTZ specijalna završna fasada na bazi NHL-a u odabranoj strukturi. Ova završna fasada izrađena je na bazi NHL-a i visokokvalitetnog lomljenog krečnjaka u granulaciji do 1,2 mm, suve nasipne gustine pribl. 1400 kg/m³, paropropusnosti μ=20, upijanje vode W2, otpornosti na požar A1, prema EN 998-1. RÖFIX DESIGNPUTZ ugrađuje se čeličnom mistrijom i zatim obrađuje prikladnim alatom do postizanja željene strukture odn. završnog izgleda fasade.

RÖFIX DESIGNPUTZ

Kreativna tehnika strukturisanja STRIPES

RÖFIX DESIGNPUTZ

Kreativna tehnika strukturisanja TRAVERTINE

RÖFIX DESIGNPUTZ

Kreativna tehnika strukturisanja ROCK

Brošuru preuzmite ovde: