RÖFIX StoneEtics® 50

sa klinkerom
  • optimalna izolaciona svojstva
  • izvanredna obradivost
  • ne sadrži HFCKW i HFKW
zatvori

Tehnička dokumentacija

TM RÖFIX StoneEtics® 50 sa klinkerom sr

Tehnički list

pdf
175 KB
zatvori

Više preporuka o proizvodu

Prednosti proizvoda

  • optimalna izolaciona svojstva
  • izvanredna obradivost
  • ne sadrži HFCKW i HFKW
zatvori

Opis proizvoda

RÖFIX StoneEtics® 50 sa klinker pločicama je provereni sistem koji kombinuje odgovarajuću termo-izolaciju fasadnih površina sa različitim nijansama i oblicima klinker pločica uz maksimalno dopušteno površinsko opterećenje na podlogu od 50 kg/m2. Odabir izolacionih materijala u sistemu StoneEtics je veoma širok, pa se, između ostalog, mogu ugraditi EPS ploče, izolacione ploče od pluta ili mineralne vune do maksimalne debljine ploča 300 mm.

Za lepljenje se koristi isključivo RÖFIX Unistar LIGHT malter za lepljenje i armiranje. Mehaničko pričvršćivanje sa RÖFIX ROCKET teleskopskim uronjivim tiplama je obavezno bez obzira na podskupinu zgrada. Armira se sa istim materijalom kojim se lepe izolacione ploče uz obavezno korištenje RÖFIX P100 mrežice za armiranje. U sistemu RÖFIX StoneEtics® 50 sa mozaikom nema potrebe za dodatnim (dvostrukim) armiranjem.

Sistem je upotpunjen lepkom za izolacione ploče vlastite proizvodnje RÖFIX AG 685 SUPERFLEX S2 i masom za fugovanje RÖFIX AJ 690.

RÖFIX StoneEtics može se ugrađivati na masivnim podlogama od cigle ili betona i u starogradnji, na prionjivim i nosivim masivnim podlogama.

zatvori

Zainteresovani ste za jedan od proizvoda iz našeg asoritmana ili trebate savet?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vas savetovati.

Stojimo Vam na raspolaganju

Dogovorena logistika
Izvanredna kvaliteta
Lično savetovanje
Stranica se učitava...