RÖFIX StoneEtics® 103 sa prirodnim kamenom

Toplotno-izolacioni sistem
  • optimalna izolaciona svojstva
  • izvanredna obradivost
  • ne sadrži HFCKW i HFKW

Tehnička dokumentacija

TM RÖFIX StoneEtics® 103 sa prirodnim kamenom Toplotno-izolacioni sistem sr

Tehnički list

pdf
175 KB
zatvori

Više preporuka o proizvodu

Prednosti proizvoda

  • optimalna izolaciona svojstva
  • izvanredna obradivost
  • ne sadrži HFCKW i HFKW
zatvori

Opis proizvoda

RÖFIX StoneEtics® 103 sa prirodnim kamenom je provereni sistem koji kombinuje prikladnu toplotnu izolaciju fasadnih površina sa različitim oblicima i uzorcima prirodnog kamena uz maksimalno dopušteno površinsko opterećenje na podlogu od čak 103 kg/m2.␍Odabir izolacionih materijala je u sistemu StoneEtics širok, pa se između ostalog mogu ugraditi EPS, izolacione ploče od pluta ili mineralne vune do maksimalne debljine ploča 200 mm.␍

Za lepljenje se koristi isključivo RÖFIX Unistar LIGHT malter za lepljenje i armiranje. Armira se sa istim materijalom kojim se lepe izolacione ploče uz obavezno korištenje RÖFIX P50 mrežice za armiranje. U sistemu RÖFIX StoneEtics® 103 sa prirodnim kamenom obavezno je dodatno armiranje površine. Drugi armaturni sloj izvodi se izrazito fleksibilnim lepilom za keramiku RÖFIX AG 685 SUPERFLEX S2 i specijalnom RÖFIX IG 996 nosivom mrežicom.

Sistem je upotpunjen lepkom za izolacione ploče vlastite proizvodnje RÖFIX AG 685 SUPERFLEX S2 i masom za fugovanje RÖFIX AJ 690.

RÖFIX StoneEtics može se ugrađivati na masivnim podlogama od cigle ili betona i u starogradnji, na prionjivim i nosivim masivnim podlogama.

zatvori

Zainteresovani ste za jedan od proizvoda iz našeg asoritmana ili trebate savet?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vas savetovati.

Stojimo Vam na raspolaganju

Dogovorena logistika
Izvanredna kvaliteta
Lično savetovanje
Stranica se učitava...