RÖFIX trendovi i rešenja

Aktuelne teme

ZUB VREMENA

RENOVIRANJE I SANIRANJE

Renoviranje i saniranje znači poboljšanje kvalitete življenja. Tijekom dugogodišnjeg korištenja i zanemarivanja građevina iste gube na kvaliteti i udobnosti.

FASADE

RÖFIX EPS-F 031 RELAX

inovativna fasadna izolaciona ploča

RÖFIX RELAX fasadna izolaciona ploča sastoji se od ekspandirane, sive, tvrde polistirolske pene EPS-F15.

Tehnička rešenja u novogradnji

Fasade

Na našim stranicama možete da saznate više o raznim mogućnostima oblikovanja završnog izgleda fasade i na šta sve treba treba da se obrati pažnja prilikom izrade fasade.

Unutrašnji zidovi

Prijatna mikroklima prostora jako je važna za stvaranje osećaja udobnosti

Toplotno-izolacioni sistemi

Zaštita objekta pomoću toplotne izolacije znači postizanje jednostavne uštede energije. Toplotno-izolacioni sistemi su se u zadnjih pet decenija dokazali kao efikasan način uštede energije.

 

Estrisi

Estrih je deo građevine koji se postavlja na nosivu podlogu, može biti i međusloj postavljen na sloj za razdvajanje ili izolaciju. Može da se koristiti kao pod ili se moze njime oblagati.

Tehnička rešenja u starogradnji

Fasade

Stara oštećena fasada ne izgleda lepo. Nakon njene estetske i/ili energetske obnove, objekat će zasijati novim sjajem i zadovoljiti savremene tehničke zahteve!

Unutrašnji zidovi i plafoni

Ako obnovite strukturu i boju unutrašnjih zidova, interijer objekta poprimiće novi i lepši izgled, a energetskom obnovom, povećavate i njegovu ekonomičnost i udobnost

Energetska sanacija

Osećaj udobnosti u prostoru ovisi o temperaturi unutrašnjih zidova. Toplotno-izolacijska obnova objekta garantuje prijatnu temperaturu, bez obzira na vremenske uslove.

Estrisi

Estrisi (glazure) stvaraju važnu osnovu za različite završne slojeve na nosivoj podlozi. Oni i sami mogu biti korišteni kao pod i osiguravaju visoki kvalitet stanovanja.