RÖFIX - Graditi po sistemu

RÖFIX je u Srbiji prisutan od 2003. godine. U više od 16 godina postojanja uspeli smo se razviti u jednu od vodećih fabrika proizvodnje i prodaje građevinskih materijala. U Srbiji imamo proizvodni pogon u Popovcu, kod Paraćina.

RÖFIX vrednosti

Inovativnim građevinskim rešenjima omogućavamo jednostavnu primenu u praksi, a stručnim savetovanjem obezbeđujemo podršku u svakoj fazi gradnje.

KOMPANIJA

Naša misija, vizija i vrednosti

Naše vreme karakterišu velike promene i poremećaji. Uz kontinuirano prilagođavanje i fleksibilnost, organizacijama je pre svega potrebno ubedljivo i dosledno vođstvo. Misija i vizija FIXIT GRUPPE nas u tome podržavaju.

Sedište

Sedište u Srbiji

RÖFIX je u Srbiji prisutan od 2003. godine. U više od 16 godina postojanja uspeli smo se razviti u jednu od vodećih fabrika proizvodnje i prodaje građevinskih materijala.

RÖFIX

RÖFIX u Evropi

Malo preduzeće koje je započelo sa regionalnom proizvodnjom građevinskog materijala, postalo je nakon decenija i decenija ekspanzije preduzeće koje deluje na području cele Evrope.

 

GRUPACIJA

FIXIT GRUPPE

Danas nakon više od 125 godina FIXIT GRUPPE postala je naša krona organizacija/holding.

Compliance odredba

Ponašanje u skladu sa zakonskim propisima i ponašanje u skladu sa definisanim pravilima važne su komponente osnovnih vrednosti i unutrašnjih procesa naše organizacije.