Postizanje vrednosti. Za naše kupce i društvo.

Bilo da se radi o novogradnji, restauraciji zgrada, zaštiti spomenika ili renoviranju mostova -RÖFIX ima višedecenijsko iskustvo u izgradnji i održavanju nekretnina i infrastrukture širom Evrope. Ovim znanjem štitimo i stvaramo materijalne vrednosti, obezbeđujemo kapital i smanjujemo korišćenje vrednih resursa.

Saniranje

Postizanje vrednosti

Zaštita životne sredine u no./sta. grad.

Bilo da se radi o obnovi fasade, nadogradnji ili adaptaciji – harmonija očuvanja vrednosti objekta i zaštite klime jedan je od naših temeljnih zadataka. RÖFIX u svom asortimanu nudi individualna i proverena rešenja za stare i nove objekte.

 

Istaknuti materijali

Očuvanje vrednosti

Zaštita infrastrukture

Pored klasičnog asortimana proizvoda i sistema u visokogradnji, RÖFIX nudi i brojne prskane i suve betone za upotrebu u niskogradnji, baštovanstvu, uređenju životne sredine i izgradnji staza. Oblasti primene se kreću od izgradnje velikih mostova i tunela do jednostavnih bezbednosnih radova i složenih rekonstrukcija.

Iako RÖFIX Srbija još uvijek nije član porodice EU, pratimo trendove koji su na snazi u EU. Prije svega naš cilj je proizvoditi i isporučivati materijale u svim segmentima koji će učiniti životni prostor zdravijim i boljim za život. Zahvaljujući, prije svega, iskustvu koje imamo od naših koklega iz Zapadne Evrope možemo reći da je kompententnost, posvećenost i kreativnost naših zaposlenika na visokom nivou. Zadovoljstvo kupaca postižemo proizvodima najvišeg kvaliteta, oslanjajući se, pritom, na višedecenijsko iskustvo, tehnološki napredak i ekološku prihvatljivost.
Narsid Mujkić, direktor Srbije
Reference

Očuvanje vrednosti

Iz laboratorija direktno na gradilište

RÖFIX je jedna od vodećih kompanija u oblasti sanacije i održavanja zgrada. Naša ponuda obuhvata niz proizvoda namenjenih za ugradnju na fasade, zidove i podove koji zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta. Širinu našeg asortimana proizvoda ilustruju i naše trenutne reference.

Kvalitet

Stvaranje vrednosti

Precizan rad

Naš cilj je da dobre proizvode učinimo još boljim i da novim idejama rešimo probleme naših kupaca. Upravo na tome rade lokalni interdisciplinarni timovi naših naučnika, tehničara primene i stručnjaka za osiguranje kvaliteta širom Evrope.

Karijera

Živeti naše vrednosti

Mi u RÖFIXu

Uspeh naše organizacije je pre svega zasluga svih naših zaposlenih koji sa izuzetnom posvećenošću i stručnošću ostvaruju postavljene poslovne ciljeve. Osnova kvaliteta, inovativnosti i konkurentnosti su naše vrednosti koje svi zajedno živimo.