Naša strategija, ciljevi i mere

Naša strategija, ciljevi i mere

Vizija i misija RÖFIX Srbija

Uz poverenje, kontinuitet i zahvalnost

Naše vreme karakterišu veliki preokreti i promene. Uz stalnu adaptaciju i fleksibilnost organizacije, neophodna je ubedljiva i dosledna orijentacija kompanije pre svega:

  • ambiciozna vizija budućnosti
  • jasna misija i strategija za postizanje te budućnosti
  • i na kraju, ali ne manje važno, stabilne vrednosti koje koristimo kao smernice

Živećemo sa aktuelnim izazovima sa poverenjem, kontinuitetom i poštovanjem, prateći smernice naše misije.

Thorsten Biba, regionalni direktor za Jugoistočnu Europu

Naše vrednosti

Postoje četiri ključne vrednosti (detalji ispod) koje čine osnovu FIXIT GRUPPE. Istovremeno smo se obavezali na održivo ponašanje u svim oblastima i nivoima. Svi brendovi FIXIT, GREUTOL, HASIT, KREISEL i RÖFIX dosledno usklađuju svoje poslovne aktivnosti sa ovim vrednostima.

Zadovljni kupci i poslovni partneri

Naš uspeh počinje i završava se zadovoljnim kupcima. Zbog toga činimo sve što možemo kako bi dugoročno zadržali poverenje naših kupaca.

Proizvodi najvišeg kvaliteta

Zadovoljstvo kupaca postižemo proizvodima najvišeg kvaliteta, oslanjajući se, pritom, na višedecenijsko iskustvo, tehnološki napredak i ekološku prihvatljivost.

Motivisani zaposleni

Kompetentnost, posvećenost, kreativnost i integritet naših zaposlenih su najvažniji element našeg uspeha.

Zajednički rast

Naš cilj je ekonomično i efikasno poslovanje koje omogućava da rastemo zajedno sa našim poslovnim partnerima.

Očuvanje vrednosti i održivo oblikovanje budućnosti

CSR

Održivost u fokusu

Corporate Social Responsibility

Corporate Social Reponsability- Pojam „Corporate Social Responsability“ (CSR) odnosi se na društvenu odgovornost organizacije u vidu održive poslovne prakse. Obuhvata socijalne, ekološke i ekonomske aspekte - ukratko: održivost.

VREDNOSTI

Preuzmite odgovornost

Očuvanje vrednosti

Imamo višedecenijsko iskustvo u razvoju i proizvodnji građevinskog materijala za budućnost i na taj način obezbeđujemo očuvanje vrednosti zgrada juče, danas i u budućnosti.

BUDUĆNOST

Održivi proizvodi

Orijentisani na budućnost

Sa našim inovativnim sistemima izolacije, mi efikasno doprinosimo uštedi CO2. Nastavićemo da širimo ovaj potencijal i u budućnosti i kreiramo individualna rešenja.

Downloads

Jedna grupacija - pet brendova

FIXIT GRUPPE, sa sedištem u Freisingu, Nemačka, je krovna organizacija koja obuhvata ukupno pet kompanija koje imaju dugoročnu ekspanziju u oblasti proizvodnje građevinskog materijala: FIXIT, GREUTOL, HASIT, KREISEL i RÖFIX. Sa svojih 69 filijala u 18 evropskih zemalja i oko 2.500 zaposlenih, jedan smo od vodećih evropskih proizvođača građevinskog materijala.

Naše ciljne grupe su građevinske kompanije, izvođači radova, arhitekte i projektanti, trgovci i investitori.

Poznajemo tržište i potrebe naših kupaca i nudimo im inovativne proizvode i sistemska rešenja: najboljeg kvaliteta, visoke efikasnosti i optimalnog odnosa cene i potrošnje materijala. Međunarodna orijentacija i gusta mreža filijala obezbeđuju blizinu kupaca, sveobuhvatne usluge i efikasnu logistiku na licu mesta.

Preuzimamo ekonomsku, ekološku i društvenu odgovornost i oslanjamo se na dugoročne odnose sa našim zainteresovanim stranama - pošteni i lojalni u poslovanju, ekonomični i održivi u rezultatima.

Težimo korisnim tehnologijama usmerenim na budućnost. Digitalizacija relevantnih poslovnih područja bitan je deo naše strategije.