RÖFIX kao poslodavac

Što nudimo?

Partnerski odnos

Transparentnost i poverenje u našem su poslovanju visoko na lestvici prioriteta. Timska struktura organizacije upravljačkom kadru omogućava kvalitetan uvid u potrebe i zahteve svih zaposlenih. Naš visokoangažovan i kvalifikovan upravljački kadar usmeren je ka izgradnji pozitivne i zdrave organizacijske kulture.

Radna atmosfera

Posvećeni smo kontinuiranom radu na izgradnji pozitivnog i podsticajnog okruženja unutar organizacije. Posebnu pažnju, pritom, pridajemo optimizaciji poslovnih procesa, vodeći računa o optimalnoj opterećenosti zaposlenih. Zaposlene podstičemo na aktivno učestvovanje u kreiranju poslovnih strategija, izražavanje mišljenja i traženje povratnih informacija.

Stručno usavršavanje

Zaposlene podstičemo i pružamo im potporu u poslovnom i stručnom rastu i razvoju jer samo na taj način rastemo i mi. Oni su naše najveće bogatstvo i snaga.

Sport i druženje

Timski duh nam je izuzetno važan. Upravo zato organizujemo druženja, wellbeing radionice i interne razmene iskustava. Zaposlene motivišemo na bavljenje sportom i aktivnu brigu o zdravlju. Druženja, uz besplatnu kafu, napitke i sezonsko voće, deo su naših nedeljnih rituala.

Napomene o zaštiti ličnih podataka tokom procesa prijave za posao
pdf
641 KB

Zaposlenici su naše najveće bogatstvo

Mi, kompanija Röfix, poznati smo po izuzetnom kvalitetu proizvoda koji izlaze sa naših proizvodnih linija. Osim brige o proizvodima, u fokusu naših  aktivnosti su naši zaposleni jer bez njih ne bismo bili ono što danas jesmo. Samo uz pomoć njih, naših vrednih, stručnih, posvećenih i kreativnih zaposlenih možemo s pravom nositi titulu jednog od tržišnih lidera s područja proizvodnje građevinskih materijala. Izuzetno nam je važno da se svi zaposleni osećaju dobrodošlo, sigurno i cenjeno. I upravo zato se trudimo pružiti im mogućnost razvoja i stručnog napredovanja, atraktivna i kompetitivna primanja i razne male darove od srca od kojih su interna druženja i besplatna kafa tek manji deo.

Oblikujte zajedno sa nama budućnost kompanije RÖFIX i postanite član našeg internacionalnog tima. Saradnjom na zajedničkim, inovativnim projektima i unapređivanjem postojećeg poslovanja stvaramo naše bolje sutra.

RAST I MEĐUNARODNA EKSPANZIJA

Mi smo panevropsko međunarodno preduzeće koje karakterizuju visoki rast i međunarodna ekspanzija.
Sa našim proizvodima i sistemskim rešenjima, kao i sa našim uslugama posebno osmišljenim za naše klijente, rešavamo građevinsko-tehničke zadatke sa već potvrđenom stručnošću. Zaneseni i angažovani suradnici su važan su faktor uspeha. 

KONTINUISANO ŠKOLOVANJE

Kontinuisano školovanje naših saradnika u različitim područjima, od proizvodnje preko sigurnosti kvaliteta, sve do marketinga i prodaje, kao i spremnost da se unesu vlastite veštine garantuju inovativne proizvode i naše visoke zahteve za kvalitetom.

DOSTAVITE ZAMOLBU

Ako ste i vi zainteresovani za rad u međunarodno aktivnom preduzeću i želite osnažiti naš tim, proverite otvorena radna mesta ili nam dostavite Vašu samoinicijativnu molbu na sledeću e-mail adresu office.popovac@roefix.com