RÖFIX StoneEtics® 103 sa umetnim kamenom od lakog betona

(od lakog betona)

Tehnička dokumentacija

TM RÖFIX StoneEtics® 103 sa umetnim kamenom od lakog betona (od lakog betona) sr

Tehnički list (TL)

pdf
171 KB
zatvori

Više preporuka o proizvodu

Opis proizvoda

RÖFIX StoneEtics® 103 sa umetnim kamenom je provereni sistem koji kombinuje prikladnu toplotnu izolaciju fasadnih površina sa različitim oblicima i uzorcima umetnog kamena od laganog betona uz maksimalno dopušteno površinsko opterećenje na podlogu od čak 103 kg/m2.
Odabir izolacionih materijala je u sistemu StoneEtics širok, pa se između ostalog mogu ugraditi EPS, izolacione ploče od pluta ili mineralne vune do maksimalne debljine ploča 200 mm.

Za lijepljenje se koristi isključivo RÖFIX Unistar LIGHT malter za lepljenje i armiranje. Armira se istim materijalom kojim se lepe izolacione ploče uz obavezno korištenje RÖFIX P50 mrežice za armiranje. U sistemu RÖFIX StoneEtics® 103 s umetnim kamenom obavezno je dodatno armiranje površine. Drugi armaturni sloj izvodi se sa fleksibilnim lepilom za umetni kamen RÖFIX AG 687 StoneColl i specijalnom RÖFIX IG 996 nosivom mrežicom.

Sistem je upotpunjen lepkom za izolacione ploče RÖFIX AG 687 StoneColl i masom za fugovanje RÖFIX AJ 618.

RÖFIX StoneEtics može se ugrađivati na masivnim podlogama od cigle ili betona i u starogradnji, na prionjivim i nosivim masivnim podlogama.

zatvori

Zainteresovani ste za jedan od proizvoda iz našeg asoritmana ili trebate savet?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vas savetovati.

Stojimo Vam na raspolaganju

Dogovorena logistika
Izvanredna kvaliteta
Lično savetovanje
Stranica se učitava ...