RÖFIX StoneEtics® 103 sa prirodnim kamenom

Toplotno-izolacioni sistem

Tehnička dokumentacija

TM RÖFIX StoneEtics® 103 sa prirodnim kamenom Toplotno-izolacioni sistem sr

Tehnički list (TL)

pdf
176 KB
zatvori

Više preporuka o proizvodu

Opis proizvoda

RÖFIX StoneEtics® 103 sa prirodnim kamenom je provereni sistem koji kombinuje prikladnu toplotnu izolaciju fasadnih površina sa različitim oblicima i uzorcima prirodnog kamena uz maksimalno dopušteno površinsko opterećenje na podlogu od čak 103 kg/m2.
Odabir izolacionih materijala je u sistemu StoneEtics širok, pa se između ostalog mogu ugraditi EPS, izolacione ploče od pluta ili mineralne vune do maksimalne debljine ploča 200 mm.

Za lepljenje se koristi isključivo RÖFIX Unistar LIGHT malter za lepljenje i armiranje. Armira se sa istim materijalom kojim se lepe izolacione ploče uz obavezno korištenje RÖFIX P50 mrežice za armiranje. U sistemu RÖFIX StoneEtics® 103 sa prirodnim kamenom obavezno je dodatno armiranje površine. Drugi armaturni sloj izvodi se izrazito fleksibilnim lepilom za keramiku RÖFIX AG 685 SUPERFLEX S2 i specijalnom RÖFIX IG 996 nosivom mrežicom.

Sistem je upotpunjen lepkom za izolacione ploče vlastite proizvodnje RÖFIX AG 685 SUPERFLEX S2 i masom za fugovanje RÖFIX AJ 690.

RÖFIX StoneEtics može se ugrađivati na masivnim podlogama od cigle ili betona i u starogradnji, na prionjivim i nosivim masivnim podlogama.

zatvori

Zainteresovani ste za jedan od proizvoda iz našeg asoritmana ili trebate savet?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vas savetovati.

Stojimo Vam na raspolaganju

Dogovorena logistika
Izvanredna kvaliteta
Lično savetovanje
Stranica se učitava ...