Toolbox
Download-korpa (0)
Indeks proizvoda
RÖFIX Fokus

Fokus na inovativnim rešenjima

 

Izabrani i istaknuti proizvodi

Umetnost Sgraffito's

Sgraffito je više od dekoracije, pogledajte šta je sve moguće izraditi pomoću ove tehnike.

Više

RÖFIX Aerogel visoko efikasni izolacioni sistem

S RÖFIX Aerogel visoko efikasnim izolacionim sistemom, arhitekti i stručni izvođači napokon imaju inovativni i energetski efikasni sanacijski sistem na raspolaganju koji ispunjava sve posebne zahteve kako unutra tako i spolja.

Više

RÖFIX CalceClima®

RÖFIX CalceClima® proizvodi na prirodan način stvaraju zdrav i ugodan osećaj stanovanja. Iscrpne studije potvrdile su odlična svojstva prirodnog kreča u pogledu apsorbcije vlage i štetnih tvari iz vazduha. Prirodni kreč možemo opisati kao klima uređaj koji funkcioniše bez dotoka struje, što znači da ono apsorbira vlagu iz vazduha te ju po potrebi opet odpušta.

Više

RÖFIX RenoFamily

Zbog svoga mineralnog sastava sa visokim udelom kreča, koji ima visok efekat paropropusnosti, RÖFIX RenoFamily proizvodi postižu jako dobra adhezijska svojstva te se bez problema ugrađuju.

Više

Creteo®Phalt

Polukrute obloge tipa Creteo®Phalt su posebno podesne za površine izložene visokim statičkim i dinamičkim opterećenjima. Mogu se primenjivati kako unutra tako i spolja.

Više

Creteo®Gala

Značenje betona u pogledu uređenja vrta i krajobraza daleko nadilazi primenu u obliku izrade staza i rubnika. Beton se može izlivati u svim mogućim oblicima, što znači da možete izlivati kompleksne geometrijske oblike visokih arhitektonskih zahteva.

Više

RÖFIX MINOPOR®

Izolacija pomoću ploća od mineralne pene ujedinjuje ekološku i homogenu, kompletno mineralnu toplotnu izolaciju.

Više

RÖFIX SycoTec®

RÖFIX SycoTec® toplotno-izolacioni sistem, jest sistem podesan za fasade iznimno intenzivnih boja (VOSS <25 % moguće).Ovaj mineralni sistem, obeležava svojstvo najbolje zaštite od nastanka algi i gljivica i najviša otpornost na udarce. RÖFIX SycoTec® sistem idealan je za lepe i bezvremenske fasade, uz najvišu zaštitu boje kao i toplotnih opterećavanja.

Više

Završni sloj fasade: idealan za isticanje individualnosti

Sa nama je svaka fasada moguća! Otkrijte koje tehnike oblikovanja fasadnih površima nudi RÖFIX!

Više