Toolbox
Download-korpa (0)
Indeks proizvoda
IM0008804_gi.jpg

Sistemi postavljanja keramike

 

Pokažite svoju snagu sa RÖFIX sistemom za postavljanje keramike!

Pločica je jedna od najstarijih sredstava za uređivanje u arhitekturi. Danas aktualnije nego ikada. Pločice stvaraju ugođaj, stanujte i živite u prirodnoj lepoti. Boje i oblici, dizajn i individualne ideje zadovoljit će i one najzahtevnije. Kupatila, tuševi, WC-i, bazeni, saune, hodnici, stepenice i dnevne sobe postaju okvir za familiju, slobodno vreme i odmor. Ostvaruju Vaš lični životni stil. Raznovrsni oblici lako potiču Vašu kreativnost. Ostvarite svoje ideje sasvim svedno radi li se o velikim zgradama, radnom prostoru ili Vašoj kući.

Sa RÖFIX tehnikama mašinske ili silo obrade materijala moguće je racionalno i pojeftino ugraditi proizvode. Već decenijama RÖFIX nudi tkz. proizvode "na pritisak dugmeta". Specijalne recepture omogućavaju ugradnju materijala direktno iz silosa uz pomoć nadograđene protočne mešalice i to u zadanoj količini, naravno bitna činjenica jest da proizvod ne gubi na kvalitetu. Uvrečani proizvodi takođe se mogu racionalno mašinski ugraditi i olakšati sam proces izvedbe.

Prednost:

-Manji broj ručnih radnji

-Materijal je uvek u zadanoj količini

-Gradilište ostaje čisto

-Nema gubitka materijala zbog krađe, vremenskih uticaja i ostataka

-Nisu potrebne dodatne mašine za obradu

-Materijal primenjiv i zimi

-Mogućnost uređenja gradilišta na malom prostoru

-Minimalno opterećenje radnika na gradilištu

Mašinske tehnike

Protočna mešalica na silosu

Protočna mešalica pričvršćuje se na donji deo silosa. Protočna mešalica i upravljački ormarić puno znače za logistiku na gradilištu.

Silomat

Ovi pneumatski silomati pod pritiskom savladavajui velike udaljenosti bez ikakvih problema. Univerzalno su primenjivi kao i sve uobičajene protočne mešalice , pumpe ili mašine za malterisanje.

Protočna mešalica (samostojeća)

Protočne mešalice su univerzalno primenjive, lako ih je moguće transportirati, bez ikakvih problema moguće je obrađivati malter za zidanje i fini beton, estrih, grubi i fini malter, ali i lepak za kreamiku, mase za izravnjavanje i nivelisanje. Za uvrečani i materijal u silosu. Ukoliko se protočna mešalica puni uz pomoć silomata potrebno je koristiti nastavak za filtriranje.

Mašina za mjšanje i transport zamešanog materijala (SMP)

Radi se o dvojnom sistemu mešanja. Montira se direktno ispod velikog silosa te se kao kompletni sistem za mešanje vozi na gradilište. Zbog odličnog mešanja dostiže se daljina dosega do 60m, a potrošnja ostaje mala.

Alat

Pravi izbor alata takođe je bitan za pravilnu ugradnju naših proizvoda, zato Vam je i na ovom području RÖFIX prvi i pravi izbor.