Toolbox
Download-korpa (0)
Indeks proizvoda
IM0029933_gi.jpg

Građevinske boje i premazi

 

Stvoriti atmosferu sa RÖFIX svetom boja

RÖFIX je Vaš pravi partner kada su u pitanju boje. Bojama možete da pobudite određena raspoloženja ili da u prostorijama stvorite novu atmosferu. Nije bitno da stvorite šarenilo- već sklad različitih boja koji bude Vaša osetila. Svet je prepun boja da bi ga obukli u bele tapete. Inspirišite se, imajte hrabrosti za boju.

Fino stepenovane nijanse, rafinisane kombinacije boja i tehnike farbanja odvode Vas u uzbudljive dimenzije. Beskrajne varijante boja daju individualan ton fasadi i unutrašnjem prostoru. Pronađite svoj lični ton: Svetle nijanse deluju lagano i vedro, daju dojam širine i svaku prostoriju čine većom. Tamne nijanse deluju tmurno, ograničavajuće te Vam takođe mogu pružiti osećaj sigurnosti. Hladne nijanse osiguravaju distancu, pasivne su i ostavljaju dojam jednostavnosti i funkcionalnosti. Deluju smirujuće i osvežavajuće. Tople nijanse ostavljaju dojam blizine i intimne ugodne atmosfere, deluju poticajno i aktiviraju.

U svetu RÖFIX boja i materijala stalno se stavljaju novi akcenti. Dobro promišljeni koncepti za usklađivanje čoveka i arhitekure. Ponovo se traži boja, stvaraju se atraktivni životni prostori s atmosferom.