Toolbox
Download-korpa (0)
Indeks proizvoda
Logo FIXIT GRUPPE mit Marken

FIXIT GRUPPE

 

Jedna organizacija, pet brandova

U septembru 2006. nastala je FIXIT GRUPA koja je od tada krovna organizacija pet stručnjaka na području građevinskih materijala, a oni su FIXIT, GREUTOL, HASIT, KREISEL i RÖFIX.

Sa svojih 68 podružnica u 19 evropskih zemalja, 2500 zaposlenika, FIXIT GRUPPE ubraja se među najuspešnije ponuđače sistemskih rešenja u području građevinarstva. Kod toga je grupacija uspela uz inovativne proizvode, visok kvalitet i kontinuisani rast preduzeća osigurati veliki udeo na tržištu.

Iskustvo i strčnost za zajednički uspeh

Dugogodišnje iskustvo i stručnost na područjima od toplotne izolacije preko ekološkog renoviranja do građevinsko-hemijskih rešenja sve to kroz zajedničku organizaciju treba pridoneti boljoj povezanosti i i većoj koristi za krajnjeg kupca.

Sve upućuje na orjentaciju ka budućnosti

Malo preduzeće koje je započelo sa regionalnom proizvodnjom građevinskog materijala, postalo je nakon decenija i decenija ekspanzije preduzeće koje deluje na području cele Evrope.

Sa jakom ekspanzijom dolazi i do većih zahteva za ukupni menadžment grupe i upravu svih pet preduzeća.

Jaka međunarodna saradnja

Zaposlenici FIXIT GRUPPE koordinišu projektima i obavljaju poslove u nekolicini država na području delovanja FIXIT GRUPPE.

Kod toga se razmenjuju bogata iskustva i jača međunarodna saradnja.

Naša zadaća

Zadaća FIXIT GRUPPE jest podupirati sve brendove i organizacije u njihovom radu.

Centraliziovana odeljenja kao što su istraživanje i razvoja, marketinga ili IT-a spajaju zahteve svih pojedinih organizaciija i zajedno traže najbolja rešenja, ali nisu samo ova tri područja centralizovana, logistika, proizvodnja i controlling takođe su centralno koordinisani.

 

Više o FIXIT GRUPPE saznajte u našoj brošuri na engleskom ili njemačkom jeziku.

FIXIT GRUPPE Imagebroschüre (englisch) 3,99 MB
FIXIT GRUPPE Imagebroschüre (deutsch) 4,07 MB