Toolbox
Download-korpa (0)
Indeks proizvoda
RÖFIX Renopor® – Das Trockensaniersystem

Naš novi film RÖFIX Renopor®

 

RÖFIX proširuje izbor u svojoj videoteci

Od sada u našoj ponudi možete pronaći još jedan poučan film, radi se o modernom, ispitanom sistemu suve unutrašnje izolacije na bazi paropropusnih, kapilarno aktivnih, kalcijum-sulfatnih izolacionih ploča RÖFIX Renopor®.

Veliki izbor poučnih filmova iz RÖFIX-ove radionice

Kao jedan od vodećih proizvođača građevinskog materijala, itekako smo svjesni važnosti kvalitetna i stručne ugradnje naših materijala. Upravo iz tog razloga se već dugi niz godina brinemo o edukaciji naših ciljanih skupina kao i o širenju visokih standarda kod ugradnje istih.

Naši RÖFIX poučni filmovi, kao i naša školovanja, koja nudimo svim karikama u procesu gradnje, od arhitekte do investitora, pomno su pripremljena od stručnjaka iz odjela istraživanja i razvoja kao i od naših tehničkih savetnika.

Ovakav način komunikacije sa tržištem, pokazao se kao iznimno efikasan način interakcije između svih navedenih aktera, jer upravo na taj način aktivno sudelujemo u stručnom usavršavanju koje je nesumnjivo najbitniji faktor svake branše pa tako i naše građevnske.

Nema otvornih pitanja

Na često postavljena pitanja kao što su: " Kako pravilno pripremiti i ugraditi ploče za unutrašnju izolaciju?" ili "Kako stvoriti zdravu mikroklimu u stambenom prostoru?" RÖFIX poučni filmovi daju kvalitetne i stručne odgovore.

Pojedini koraci za ugradnju RÖFIX sistema prikazani su na stručan način korak po korak.

Strukturierung RÖFIX Renopor®

Zuschnitt RÖFIX Renopor® Systemplatten

Mogućnosti strukturisanja na
RÖFIX Renopor® Suvom unutrašnjem sistemu za saniranje

Rezanje RÖFIX Renopor® ploča

Dostupni su novi poučni filmovi

Trenutno RÖFIX nudi široku paletu kvalitetnih i poučnih filmova za pravilnu primenu materijala. Najnoviji film posvečen je pravilnoj i stručnoj ugradnji bezcementnih, kalcijum-sulfatnih ploča za unutrašnju izolaciju i sanaciju u unutrašnjim prostorima.

U ovom filmu predstavit ćemo Vam sve komponente RÖFIX Renopor® Suhog sustava za saniranje.

Uz film do rešenja problema

"Kako se rešiti i sanirati buđ na unutrašnjim zidovima?", "Kako trajno rešiti problem sa unutrašnjom kondenzacijom?", "Mogu li se kalcijum-sulfatne ploče stavljati direktno na stare malterisane površine?"

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja vezana za unutrašnju izolaciju i sanaciju dobit će te upravo u ovom novom filmu.

Systemkomponenten RÖFIX Renopor®

Полагане на RÖFIX Renopor® плочи

Komponente
RÖFIX Renopor® Suvog sistema za saniranje

Pravilno postavljanje
RÖFIX Renopor® ploča

Nastavak sledi

S obzirom na raznovrsnost tema i područja primene, RÖFIX vredno radi na novim filmovima koje ćemo Vam uskoro predstaviti. Sve naše filmove pronađite na našoj internetskoj stranici ili na našem Youtube kanalu "RÖFIX TV".

RÖFIX Dreharbeiten

RÖFIX TV

„RÖFIX TV“, naš Youtube kanal

Naš RÖFIX YouTube kanal zaista nudi mnogo