Toolbox
Download-korpa (0)
Indeks proizvoda
StoneEtics- naslovna

RÖFIX StoneEtics® -Pouzdani sistem za dekorativno oblaganje fasada

 

 

Statička vertifikacija: do 103 kg/m2 površinskog opterećenja na podlogu(ukupna težina sistema)

 

Za nas u RÖFIX-u ˝alternativni˝ završni slojevi na fasadama nisu problem već izazovi to lako rešiv. Naravno, put do toga nije jednostavan. Sada imamo rešenje za sveprobleme koji su zadavali nevolje kada su u pitanju teške krute obloge na fasadamau kombinovan sa toplotnom izolacijom. Sa zadovoljstvom Vam možemo predstavitisistem - StoneEtics®.

Ko gradi, menja prirodu, a time i okolinu u kojoj živi. Ekološka svest u građevini nije samo trend, ona je u savremenom dobu neophodnaza opstanak. Provereni i optimizovani građevinski materijali sastavni su dio konceptaodržive gradnje. RÖFIX sistemi topotne izolacije kombinovani sa RÖFIX StoneEtics® smanjuju potrošnju toplotne i električne energije tako što zadržavaju energiju uprostorima i smanjuju stvaranje štetnih emisija u vazduhu, i na taj način čuvaju izvore energije koji su važni za zaštitu okoline. 

 

Golfclub-Rankweil_Artikel

RÖFIX StoneEtics® pruža mogućnost izbora obloga koje zadovoljavaju najrazličitijepotrebe. Možete se odlučiti za mozaik, klinker pločice, tanke ciglene pločice,keramičke pločice, prirodni ili veštački kamen. Time se ispunjavanju prednostijednostavne ugradnje toplotno-izolacionih sistema uz proširenu mogućnostdizajniranja krutih obloga i obloga velikih formata.

 

Torino_Casa_Valdieri_Artikel_large

Villa-Menti_Artikel_large

 

Sigurnost i građevna statika

Maksimalno dopušteno površinsko opterećenje toplotnoizolacionihsistema na podlogu iznosi 30 kg/m2. Zahvaljujući detaljnim istraživanjima i ispitivanjima, zahtevnim internim testiranjima i tesnom saradnjomsa stručnim kompanijama za izvođenje građevinskih radova, RÖFIX je razvio adekvatno rešenje, dvastandardizirana sistema, RÖFIX StoneEtics® 50 i 103 koji u sebi obedinjuju statičku sigurnost, kvalitet idizajnersku maštovitost.

Prednosti sistema:

  • Sloboda dizajniranja fasadnih površina kombinovana sa sistemom toplotne izolacije
  • Moguće je primeniti različite vrste tvrdih obloga
  • Doprinos očuvanja energetskih resursa
  • Statička vertifikacija: do 103 kg/m2 površinskog opterećenja na podlogu (ukupna težina sistema)
  • Primena u staro-/novogradnji

Za više informacija preuzmite brošuru:

Villa-Montenegro_Artikel