Toolbox
Download-korpa (0)
Indeks proizvoda
InstantBeton_Cover

Betoniranje u samo 3 koraka i za 15 minuta!

 

Betoniranje nikada nije bilo jednostavnije i brže. Sa našim novim brzovezujućim RÖFIX Creteo®Gala CC 696 Instant betonom ćete bez prethodnog mešanja, bez dugog čekanja u dugotrajnog fiksiranja moći obaviti radove betoniranja bez većih statičkih zahteva. Bez obzira šta želite raditi,s RÖFIX Creteo®Gala CC 696 Instant betonom ste uvek najbrži.

Sigurno se pitate kako?

Postupak je sledeći: Gotov proizvod se pre ugradnje ne treba mešati s vodom. RÖFIX Creteo®Gala CC 696 Instant beton suvi proizvod direktno iz vreće usipati u prethodno iskopanu i pripremljenu rupu u zemlji, do maks. debljine od 20 cm. Suvi beton zbiti, zatim lagano zalevati vodom (količine pogledati u tehničkom listu) izravnati gleterom. Instant beton će se povezati za samo 15 minuta, a vaše ruke i alat ostaju čisti. I to je sve. Ako želite veće debljine (iznad 20 cm), postupak se ponavlja uz napomenu, da treba sačekati da se prethodni sloj učvrsti.

WEB_HR_INSTA_BETON

Ovim mnogo brzim i jednostavnim postupkom brzo se montiraju i fiksiraju ograde, poštanski sandučići, klupe, saobraćajni znakovi, svetiljke, razni držači, a može se koristiti i za izlevanje malih temelja.  

 

Anwendungspiktogramme3

Evo i glavnih prednosti RÖFIX Instant betona:

  • Brza i jednostavna ugradnja
  • Ugradnja bez prethodne pripreme materijala (bez mešanja)
  • Na gradilištu nije potrebna električna energija
  • Ušteda u vremenu zbog brze ugradnje
  • Otporan  na smrzavanje i mehaničke uticaje
  • Lako opteretiv već nakon 1h

Piktogramme1

 

Koje su glavne tehničke karakteristike:

Vreća