Toolbox
Download-korpa (0)
Indeks proizvoda
450x280_Polidekorfino_referenz

Brzo i jednostavno do glatkih zidova uz RÖFIX POLIDEKOR FINO

 

ZADOVOLJSTVO KUPCA

Naš glavni cilj jest zadovoljstvo naših kupaca, zato ulažemo veliki trud kako bi održali korak sa zahtevima tržišta, ali i svakog kupca ponaosob.

Onda kada stvorimo proizvod poput RÖFIX POLIDEKOR FINO / Fine pastozne krečne glet mase koja je ekološki prihvatljiva i već u fabrici zamešana i spremna za upotrebu, sa ponosom možemo reći da smo svoj cilj dostigli i ispunili više od očekivanog.

KARAKTERISTIKE I BITNE ČINJENICE

RÖFIX POLIDEKOR FINO sjedinjuje više bitnih karakteristika:

  • Krečna, univerzalna masa za malterisanje i gletanje, izrazito fine strukture koja poseduje mogućnost toniranja
  • Proizvod je moguće primeniti na sledeće fine podloge: beton, malter, gips-kartonske ploče na unutrašnjim zidovima i plafonima
  • RÖFIX POLIDEKOR FINO koristi se za premazivanje udubljenja na plafonima, gotovih elemenata, zidnih ploča te za izjednačavanje krečno-cementnih temeljnih maltera

RÖFIX POLIDEKOR FINO idealan je kao podloga za mineralne unutrašnje boje kao i za završne maltere koji imaju efekat tipičnog krečnog maltera. Baza ovog proizvoda su vazdušni kreč i disperziono vezivo.

BOJA ODRAZ VAŠE OSOBNOSTI

Ovu raznoliku pastoznu, krečnu glet masu RÖFIX POLIDEKOR FINO moguće je tonirati prema svim tonovima aktualne RÖFIX Ton karte.

Individualno, prema svakom ukusu, osobnosti ili ugođaju prostorije koji se želi postići RÖFIX POLIDEKOR FINO Vaš je partner za svaki pothvat.

Sam odabir odgovarajuće nijanse predstavljat će pravu avanturu. Svetle nijanse vizualno otvaraju prostorije čine ih prozračnim  i ugodnim, dok tamne nijanse prostoriju čine udobnom i urbanom.

Hladni tonovi deluju hladno, osvežavajuće i funkcionalno, dok topli tonovi stvaraju osećaj ugode i bliskosti te često ne deluju inspirirajuće.

RÖFIX Svet boja i proizvoda je uvek otvoren za nova perspektivna rešenja za postizanje harmonije čoveka i životnog prostora.

RAZNOLIKA PRIMENA I VELIKE MOGUĆNOSTI

Raznolike mogućnosti primene, na različite podloge kao i ekološka prihvatljivost ovog krečnog proizvoda te beskrajne mogućnosti toniranja po individualnim željama svakog klijenta doista čine ovaj proizvod iznimnim.

RÖFIX POLIDEKOR FINO zadovoljit će po svomj kvalitetu i najzahtevnije klijente. Zato, isprobajte ovaj fenomenalni proizvod i uverite se! 

300x300_Verarbeitung_POLIDEKOR FINO

300x300_Verarbeitung_POLIFIX

News-RÖFIX POLIDEKOR FINO 1,13 MB