Toolbox
Download-korpa (0)
Indeks proizvoda
RÖFIX Renofino®

Novi član u familiji RÖFIX RenoFamily

 

RenoFamily proširuje svoj asortiman

Proizvodi iz asortimana RÖFIX RenoFamily poznati su kao univerzalna rešenja Vaših problema na gradilištu.

Zbog mineralnog sastava s visokim udelom kreča i visoke paropropusnosti odlikuje se i odličnom obradivošću i izrazito dobrim prianjanjem.

RÖFIX Renofinom® svidjet će se mnogim izvođačima građevinskih radova, osmišljen kao univerzalni fini žmalter specijalno za primenu u izradi finih strukturisanih površina.

RÖFIX Renofino® – kompetentni krečni proizvod za fine površine

Renofino® ima finiju strukturu od Renoplusa®, a grublju od Renostara® te je idealan za naknadnu obradu starih površina kao i za izradu novih, finih malterisanih površina.

Fina struktura površine koja se postiže s Renofino®-om - granulacije 0,8 mm - odgovara velikom broju tradicionalno i moderno  obrađenih malterisanih struktura.

Tipične tradicionalne površine kao npr. plemenita fina struktura (Edelfino) je s Renofinom® izvodiva bez ikakvih problema.

Miljenik svakog izvođača građevinskih radova

Novi član obitelji RenoFamily oduševljava prije svega zbog svoje jednostavne obradivosti i univerzalne primene, kao i lepe strukture.

Renofino® predstavlja idealnu podlogu za sve vrste građevinskih boja i premaza.

Ukoliko se želi istaknuti fina struktura maltera, najbolje je koristiti mineralne boje kao npr. krečne ili silikatne jer se sa njima postižu najbolji rezultati.

Graditi po sistemu

Renofino® je inovativni sistemski proizvod u sistemu RenoFamily, a u kombinaciji sa Renostar®-om i Renoplus®-om, predstavlja idealni završni malter.

Više informacija potražite u našoj RenoFamily brošuri ili na stranicama naših proizvoda.

RÖFIX RenoFamily - Univerzalna rešenja na svakom gradilištu 2,17 MB
Renofino News 800,47 kB