Toolbox
Download-korpa (0)
Indeks proizvoda
Pietracomfort

RÖFIX u suradnji s PIETRE D'ARREDO osmislio novi sistem pod nazivom PIETRACOMFORT

 

Pietracomfort novi je sistem toplotne izolacije s prirodnim kamenom koji uz efikasniju zaštitu zadovoljava i visoke estetske standarde.

Novi sistem toplotne izolacije

Upotreba povezanog sistema za vanjsku toplotnu izolaciju (ETICS), pored standardnih mogućnosti upotrebe „alternativnih“ proizvoda, nudi i mogućnost uptrebe proizvoda kao što su keramičke pločice, ploče od prirodnog i umetnog kamena, klinker pločice i tanke ciglene pločice.

Prateći trendove na tržištu RÖFIX je u saradnji sa PIETRE D'ARREDO osmislio novi sistem pod nazivom PIETRACOMFORT.

Ovaj certifikovani sistem nudi efikasu toplotnu zaštitu te zadovoljava visoke estetske zahteve tržišta.

Idealno rešenje nastalo je spajanjem RÖFIX-a  kao lidera na tržitu u proizvodnji građevinskih materijala i PIETRE D'ARREDO koja stoji za visoko funkcionalne, kvalitetne i vizualno uvjerljive obloge od umjetnog kamena koje se izrazito lako ugrađuju.

RÖFIX i PIETRE D'ARREDO provode stalnu tvorničku kontrolu proizvodnje i garantuju najvišim standardima kvaliteta koje dodatno potvrđuju certifikovanjem proizvoda.

PIETRACOMFORT sistemi dostupni su u sledećim varijantama

 

Ušteda enegije

Svejedno koja varijanta, PIETRACOMFORT u svim svojim varijacijama nudi dodatnu zaštitu Vaše kuće zbog svoje poboljšane toplotne zaštite, visoke otpornosti na požar i dodatne mehaničke opteretivosti površine.

Nije zanemariva ni činjenica da PIETRACOMFORT integrirani sistemi nude dodatnu uštedu enegije, povećavaju komfor življenja, a pri tome se nije potrebno odricati stambenog prostora.

Za više informacija o integriranim sistemima toplotnne izolacije i umetnog kamena posetite www.pietracomfort.it ili pošaljite mail na adresu info@pietracomfort.com

01_PIETRACOMFORT LIGHT

02_PIETRACOMFORT ROCK

PIETRACOMFORT LIGHT
EPS-Toplotna izolacija

PIETRACOMFORT ROCK
Toplotna izolacija od mineralne vune

05_Pietracomfort

06_Pietracomfort

07_Pietracomfort

08_Pietracomfort