Toolbox
Download-korpa (0)
Indeks proizvoda

RÖFIX Renofinish®

 

Nova generacija univerzalne mase za renoviranje i gletovanje

Sve dobre stvari dešavaju se tri puta! RÖFIX predstavlja novi, inovativni sistemski proizvod iz uspešne generacije RENO proizvoda. Pored RÖFIX Renostar® i RÖFIX Renoplus®, logičkim redosledom zaokružen je asortiman iz oblasti  namenjenog za renoviranje ili novogradnju.

Takođe je posebno prikladan i za izgradnju koja je usmerena na ekologiju ili građevinsku biologiju.

Milioni kvadratnih metara

Treća generacija predstavlja tehničko unapređenje dokazanih i kod građevinskih radnika omiljenih sredstava za rešavanje problema - RÖFIX Renostar® i RÖFIX Renoplus®.

Pomoću ove dve univerzalne mase za izravnjavanje i malterisanje, koje se odlično obrađuju, uspešno su odrađeni milioni kvadratnih metara na starim i novim površinama.

Od Berna do Beča, od Milana do Bukurešta, ova dva rešavača problema, omiljeni su kod korisnika u renoviranju ili u novogradnji.

Neosporne prednosti

Neosporne prednosti kao što su besprekorna, podatci kvaliteta obrade, univerzalna mogućnost primene, velika moć prijanjanja, posebna otvorenost za difuziju vodene pare i elastičnost već godinama zadovoljavaju korisnike, projektante i investitore.

Sada je RÖFIX dodatno razvio ovaj sistem proizvoda i osim mase za renoviranje i izjednačavanje RÖFIX Renostar®, malteri za renoviranje i izravnjavanje RÖFIX Renoplus®, nudi masu za renoviranje i izravnjavanje RÖFIX Renofinish® NOVO!

Pomoću RÖFIX Renofinish-a moguće je izvesti visokokvalitetne, zaglađene površine na spoljnim i unutrašnjim površinama.

Karakteristike proizvoda

Proizvod daje otpornu glatkoću uz istovremene prednosti mineralnog krečnog proizvoda: mineralne prirodne sirovine, paropropusnost, visoka elastičnost i otvrdnjavanje uz minimalna naprezanja.

RÖFIX Renofinish® može se primeniti i kod renoviranja malih površina i kod mašinske obrade zidova ili plafona objekata.

Prednosti

Ovaj mineralni, prirodni proizvod pruža prednosti mase za izravnjavanje na bazi krečnog hidrata te se u preradi, primeni i mogućnostima oblikovanja može kombinovati sa svim sredstvima za izravnjavanje površina.

Stoga je ova masa za izravnjavanje prikladna i za renoviranje i za izravnjavanje  objekata velike površine s maksimalnim zahtevima.

RÖFIX Renofinish® je budućnost mineralnih masa za prijanjanje i izravnjavanje površina.