Toolbox
Download-korpa (0)
Indeks proizvoda
FIXIT GRUPPE Snažni članovi.

Jedan tim - jedna filozofija

 

Mi smo Fixit

U septembru 2006. nastala je FIXIT GRUPPA koja je od tada krovna organizacija četriju stručnjaka na području građevinskih materijala, a oni su FIXIT, HASIT, KREISEL i RÖFIX.

S inovativni proizvodima, visokim standardima kvaliteta te stalno rastućom organizacijom FIXIT GRUPA uspela si je osigurati veliki deo na tržištu. Dugogodišnje iskustvo i stručnost na područjima od toplotne izolacije preko ekološkog renoviranja do građevinsko-hemijskih rešenja sve to kroz zajedničku organizaciju treba pridoneti boljoj povezanosti i i većoj koristi za krajnjeg kupca.

Sve upućuje na orjentaciju ka budućnosti

Malo preduzeće koje je započelo s regionalnom proizvodnjom građevinskog materijala, postalo je nakon decenija i decenija ekspanzije preduzeće koje deluje na području cele Europe.

S jakom ekspanzijom dolazi i do većih zahteva za ukupni menadžment grupe i upravu sva četri preduzeća.

Jaka međunarodna saradnja

Delatnici FIXIT GRUPPE koordinuju projektima i obavljaju poslove u nekoliko država na području deelovanja FIXIT GRUPPE.

Pri tome se razmenjuju bogata iskustva i jača međunarodna saradnja.

Naša zadaća

Zadaća FIXIT GRUPPE jest podupirati sve marke i organizacije u njihovom radu. Centralizirani odeli poput istraživanja i razvoja, marketinga ili IT-a ujedinjuju zahteve svih pojedinih organizaciija i zajedno traže najbolja rešenja, ali nisu samo ova tri područja centralizirana, logistika, proizvodnja i controlling također su centralno koordinisani.