Toolbox
Download-korpa (0)
Indeks proizvoda
450x280_Produkt_SycoTec

RÖFIX SycoTec

 

RÖFIX SycoTec ime je novog sistemskog rešenja za inovativnu i trajno vrednu zaštitu zahtevnih fasada. Promene tona boje, pukotine, deformacije, i biološke reakcije na tamnim fasadama su stvar prošlosti.

Fasade sve zhtevnije
 Svet fasada se menja. Tonovi boja sve su tamniji i intenzivniji. Fasada je više od samog razdvajanja unitrašnjeg i spoljašnjeg prostora. Ona odražava individualnost investitora, stvaralačku estetiku projektanta, kao i visoku umetnost u obradi. Međutim, i najlepša će se fasada u jednom trenutku prirodno istrošiti. To ni mi ne možemo sprečiti. Možemo, međutim, sprečiti čimbenike koji ubrzavaju to trošenje.

Kako zaustaviti trošenje
 Na želju svojih kupaca i partnera istraživačkim smo radom razvili sistemsko rešenje RÖFIX SycoTec, kojim je podignuta ljestvica kvaliteta oblikovanja fasada. Na taj je način olakšan rad projektantima, ali isto tako i izvođačima radova. RÖFIX SycoTec sistemom prepoznati su visoki zahtevi prakse, jer su uzeti u obzir sloboda dizajniranja fasada, odnosno estetski zahtevi s jedne strane, ali isto tako i još važniji zahtevi kada su u pitanju vremenski uticaji, te mehanički i biološki aspekti prilikom i nakon oblikovanja fasada.

 

Villa Klimt

Prednosti sistema RÖFIX SycoTec

  •   sloboda oblikovanja čak i ako je vrednost odbijanja sunčeve svetlosti ispod 25 %
  •   sistemski osigurana briljantnost boje i postojanost tona boje
  •   za dugotrajno čiste fasade sa povećanom zaštitom od algi i gljivica
  •   provjerena otpornost na udarce: najbolja moguća klasa prema ETAG-u 004
  •   za novogradnju i sanaciju, masivnu gradnju ili toplotno-izolacione sisteme (TIS)
  •   siguran u primeni i efektivan radni učinak.

 

RÖFIX SycoTec će Vas oduševiti, isprobajte ga!