Toolbox
Download-korpa (0)
Indeks proizvoda
450x280

RÖFIX RenoFamily

 

RÖFIX Renostar®, RÖFIX Renoplus® i RÖFIX Renofinish® su tri proizvoda iz grupe RenoFamily, koja se smatraju univerzalnim materijalima za rešavanje problema na svakome gradilištu.
Prednosti su očite, a vrlo brzo ćete se i sami moći uveriti u kvalitet sva tri proizvoda iz RÖFIX radionice. Zbog svoga mineralnog sastava s visokim udelom kreča, koji ima visok učinak
paropropusnosti, RÖFIX RenoFamily proizvodi postižu jako dobra adhezijska svojstva te se bez problema ugrađuju.Na mestima gde su ranije na raspolaganju bile samo cementne ili organski vezane mase za izravnavanje, od sada s novom linijom proizvoda, dobiva se mogućnost univerzalne primene u novogradnji, renoviranju i sanaciji.

Prednosti RÖFIX RenoFamily:

✔ paropropusnost
✔ minimalan napon prilikom stvrdnjavanja
✔ izvrsna obradivost
✔ široka primena
✔ izvrsna podloga za druge materijale

RÖFIX Renofinish® univerzalna masa za renoviranje i izravnavanje površina vani i unutra

RÖFIX Renofinish® najnoviji je proizvod u liniji RenoFamily, radi se o mineralnoj masi za renoviranje i izravnavanje s odličnim efektom izravnavanja primenjiva na različitim podlogama.        RÖFIX Renofinish® primenjiv je unutra i vani kao univerzalni malter za saniranje i renoviranje te kao univerzalna glet masa primenjiva na mineralnim i betonskim podlogama, starogradnji i gips-kartonskim pločama. Takođe je primenjiv kao mineralna površinska glet masa.

Zahvaljujući odličnoj obradivosti, RÖFIX Renofinish® prikladan je i za posebna područja primene te garantuje odličan rezultat. Zid obrađen RÖFIX Renofinish®-em zbog posebnog efekta izravnavanja ostavlja dojam brušenog  odnosno poliranog zida. RÖFIX Renofinish® nije samo visokokvalitetan malter za unutrašnje i vanjske zidove, već je i odlična obradivost na raznim podlogama. RÖFIX Renofinish® primenjiv je jednoslojno s debljinom nanosa od 1-2 mm na razne mineralne podloge, kao što su npr. krečno-cementne i gipsano-cementne maltere, starogradnja ili cementne podloge, ali i gips-kartonske ploče. Uz sve navedeno RÖFIX Renofinish® odličan je izbor i za doraditi nosive na alkale otporne završne maltere na bazi umetnih smola kao i starih slojeva bojenja. RÖFIX Renofinish® sadrži vazdušni kreč, beli cement (bez kromata) i belo marmorno brašno, disperzivno vezivno sredstvo, dodatke za poboljšane obradivosti te organski udeo od <5%.

RÖFIX Renostar® masa za renoviranje i izravnavanje

RÖFIX Renostar® je mineralna masa za renoviranje i izravnavanje s univerzalim područjem primjene te ju je moguće nanositi jednoslojno s debljinom od 1-10 mm . RÖFIX Renostar® ima široko područje primene npr. za armiranje pri sanaciji toplinsko-izolacijskih sustava, za armiranje fasadne žbuke pomoću mrežice za armiranje RÖFIX P50 ili kao glet masa za razne podloge. Također je RÖFIX Renostar® idealna glet masa za betonske podloge za krečne maltere "sveže na sveže". Kao armirajuća glet masa RÖFIX Renostar® idealan je za doradu starih toplotno-izolacionih fasada (sanacija pukotina), za stare fasade na bazi umetnih smola, ali i za stare slojeve boje kao i ne statične pukotine. RÖFIX Renostar® sadrži vazdušni kreč, beli cement, disperzivno vezivno sredstvo, dodatak vlakana, dodatke za poboljšane obradivosti te organski udeo od <5% te kvalitetni fini marmorni pesak. Odlična obradivost, minimalan napon pri stvrdnjavanju, jako doba prijonjivost te neznatno smanjivanje mase glavna su obilježja RÖFIX Renostar®-a.

RÖFIX Renoplus® žbuka za renoviranje i izravnavanje

Mineralni malter za renoviranje i izravnavanje RÖFIX Renoplus®, primenjiva je na širokom području te je pravi izbor za doradu starih fasada. Moguće je jednoslojnon nanošenje u debljni od 3-30 mm. I ovaj proizvod široko je primenjiv npr. kao armirajuća glet masa za saniranje fasadnih maltera pomoću mrežice za armiranje RÖFIX P50 ili kao mineralna glet masa za razne podloge kao i za stare fasade na bazi umetnih smola, ali i za stare slojeve boje kao i ne statične pukotine. Posebno je prigodan RÖFIX Renoplus® za nejednake i nejednako upijajuće podloge različitih debljina nanosa kao i za zamalterisane cijevi grijanja koje prolaze kroz zid. Idealna je podloga za krečne i silikatne boje. Materijalna osnova RÖFIX Renoplus® je vazdušni kreč, beli cement, disperzivno vezivno sredstvo, dodatak vlakana, organski udeo od <5%, fini krečni pesak okruglog zrna. Odlična obradivost, minimalan napon pri stvrdnjavanju, jako doba prijonjivost te neznatno smanjivanje mase glavna su obilježja RÖFIX Renostar®-a.

Više informacija pronađite u RÖFIX RenoFamily brošuri.

RÖFIX RenoFamily - Univerzalna rešenja na svakom gradilištu 2,17 MB