Toolbox
Download-korpa (0)
Indeks proizvoda
Predavaci predaju

Stručno školovanje stručnjaka na području konzerviranja i restaurisanja

 

Predstavnici kompanije RÖFIX Srbija, održali su stručno predavanje na temu "RÖFIX sistemi renoviranja i saniranja" 15. i 16. marta 2013. u hotelu Petrus u  Paraćinu, na kojem su prisutstvovali svi koji u Srbiji imaju veliki uticaj kada je u pitanju područje saniranja i renoviranja - stručnjaci na području konzerviranja i restaurisanja. Osim teorijskog dela, sudionici su imali priliku da vide i praktični deo,  odnosno praktični primenu RÖFIX  krečnih sistema. 

Predavaci í direktor

Prvi su dan stručnjaci u Srbiji imali priliku da čuju o različitim iskustvima renoviranja i saniranja iz Evrope, kao i o detaljima, najnovijim trendovima i pregled RÖFIX sistema za renoviranje i saniranje. Za tu je priliku RÖFIX Srbija pozvalainternog stručnjaka iz Austrije Martina Eppa. O kvaliteti  RÖFIX  sistema renoviranja i saniranja stručnjaci na području konzerviranja i restaurisanja mogli su se sami uveriti u praktičnom primeni materijala.

Drugi dan je školovanje održao uveženi prof. dr. Predrag Gavrilović, ne temu "Primena savremenih materijala i tehnika renoviranja i saniranja". O temi NHL krečni sistemi predavanje je držao Dino Berginc. 

Predavaci predaju DBE